close
Rajoni

Kryetari i komunës së Sarandës për vizitë në Kosovë

1612687722_ardiangurma

PROMOVOHET TURIZMI ME QËLLIM TË TËRHIQEN SA MË SHUMË TURIST

Kryetari i Komunës së Sarandës Adrian Gurma po qëndron për visit në Kosovë. Arsyeja e vizitës sipas turmës është të tërheq sa ma shumë visitor, duke ju krijuar kushte të favorshme.

Një nga perlat e bregdetit shqiptar Saranda po synon që të tërheq edhe më shumë turistë nga Kosova.

Kryetari i bashkisë bashke me disa operatorë turistik po qëndrojnë në Kosovë ku edhe po shpalosin oferat që Saranda ka sivjet për pushuesit nga Kosova.

Saranda ofron gjithçka për një pushues, plazh të pastër dhe cilësor, akomodim si dhe një larmi vendesh për t’u vizituar.

Dek01. Adrian Gurma- Kryetar i Bashkisë së Sarandës

U premtua që edhe cmimet do të jenë korrekte krahas shërbimit që kërkohet.

Dek02. Qemajl Minxhozi- Ambasador i Shqipërisë në Kosovë

Nga Kosova u kërkua që edhe gjatë sezonit të verës të ketë pako me oferta të përbashkëta.

Dek. Berat Rukiqi- Kryetar i Odës Ekonomike të Kosovës

Shqipëria sivjet fillon sezonin turistik më herët se vitete të mëparshme.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia