close
Vendi

KUVEND: KACARSKA EMËROHET GJYKATËSE NË GJYKATËN KUSHTETUESE

0F195253-E427-4F5C-A2A0-62297E9CB4C3

Deputetët me 61 vota “për” e miratuan edhe propozimin për emërimin e Dobrilla Kacarskës si gjykatwse në Gjykatën Kushtetuese. Ajo para deputetwve të pranishëm e mbajti fjalimin e saj duke nënvizuar se do ta kryejë punën me ndershmëri dhe se do ta respektojë Kushtetutën. Me këtë pikë të rendit tw ditës, përfundoi seanca e 20-të. Kuvendi vazhdon seancën e 21 ndërsa të pranishëm në sallë nuk janë deputetët e VMRO-DPMNE-së. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia