close
Top LajmeVendi

KUVEND: MIRATOHEN NDRYSHIMET E KODIT ZGJEDHOR

EAD8220E-AE48-4EEC-9509-371A2081EE14

Kuvendi me 78 vota “për”, dy “kundër” dhe nja “të përmbajtur” ka miratuar ndryshime dhe plotësime të Kodit Zgjedhor.

Ligji është miratuar me procedurë të shkurtër, kurse ishte dorëzuar nga deputetët Jovan Mitrevski, Nikola Micevski, Arbër Ademi, Basri Bajrami, Syrija Rashidi dhe Borislav Krmov.

Koordinatori i grupit parlamentar të LSDM-së, Jovan Mitrevski në arsyetimin e ligjit tha se pas këtij propozimi qëndrojnë të gjithë partitë e shumicës dhe opozitës dhe se bëhet fjalë për ndryshime që dalin nga raporti I fundit I OSBE/ODIHR-it.  /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia