close
Top LajmeVendi

KUVEND: RAPORT PËR FINANCIMIN E FUSHATËS ZGJEDHORE

134364835

Në Kuvend për sot është caktuar mbledhje e Komisionit për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive ku duhet të diskutohet për Raportin e posaçëm për gjendjet e konstatuara në financimin e fushatës zgjedhore të zgjedhjeve të fundit presidenciale dhe zgjedhjeve të parakohshme për kryetarë të komunave të Ohrit, Novo Sellës dhe Dibrës.

Raport të posaçëm në Komision parashtroi Komisioni shtetëror për parandalim të korrupsionit.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia