close
Top LajmeVendi

KUVENDI E KONSTATOI DORËHEQJEN E ZORAN ZAEV DHE TË QEVERISË

zaev-sobranie

Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut sot u mbajt seancë me të vetmen pikë të rendit të ditës – dorëheqja e kryeministrit Zoran Zaev dhe Qeverisë.Dorëheqja ishte konstatuar  pa e elaboruar gojarisht kryeministrit. Dorëheqja e kryeministrit e tërheq edhe dorëheqjen e  gjithë Qeverisë./KlanMacedonia/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia