close
Rajoni

LIBRAZHD: QYTETARI FOTOGRAFON NJË FANTAZMË

f7535571-4041-4922-8b53-1f6bce01afbd

Një objekt i pazakontë është kapur nga aparati fotografik tek liqeni në Fushë Studën në zonën e Steblevës (Librazhd).

Gjatë një vizite të zakonshme tek liqeni, një vizitor ka vendosur të shkrepë disa foto, për të arkivuar bukuritë e jashtëzakonshme të liqenit. Në momentin që ai është kthyer në shtëpi dhe ka parë fotot, ka vënë re se kishte fotografuar një objekt të çuditshëm mbi liqen.

Legjendat për liqenin e Fushë Studnës nuk mungojnë, një prej tyre është që ai ruan një ekuilibër gjinor në jetët e njerëzve që merr, thonin më të vjetrit. Fatkeqësisht edhë pse i jashtëzakonshëm për nga bukuritë, bukuria e tij për disa ka qenë fatale.Pamje janë të qarta, emërtojeni vete këtë objekt te çuditshëm. /Agjencitë/

 

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia