close
Sport

LIGA E KOMBEVE: RMV-ja FILLON DHE PËRFUNDON ME BULLGARINË

LIga e Kombeve (1)

NDESHJA E PARË LUHET MË 2 QERSHOR 2022

Në selinë e UEFA-s në Nion, është caktuar orari i ndeshjeve për edicionin e tretë Liga e Kombeve  2022/2023.

Përfaqësuesja e Maqedonisë së Veriut është në segmentin C, Grupi 4 së bashku me reprezentacionin e Bullgarisë, Gjeorgjiosë dhe Gjibralltarit.

Sipari i këtyre garave në Grupin 4, për kombëtaren tonë do të hapet me ndeshjen si mysafire me Bullgarinë më 2 Qershor 2022. Ndërsa ndeshja e parë në cilësinë e nikoqirit do të zgvillohet më 9 qershor 2022, kundër Gjeorgjisë. Ndeshja e fundit zhvillohet në Shkup  kundër Bullgarisë më 26 shtator 2022.

 Orari I ndeshjeve në  Grupin C:

  1. qershor 2022. Bullgaria – Maqedonija e Veriut (20:45)
  2. qershor 2022. Gjibralltari – Maqedonija e Veriut (18:00)
  3. qershor 2022. Maqedonija e Veriut – Gjeorgjia (20:45)
  4. qershor 2022. Maqedonija e Veriut – Gjibralltari (18:00)
  5. shtator 2022. Gjeorgjia – Maqedonija e Veriut (18:00)
  6. shtator 2022. Maqedonija e Veriut – Bullgaria (20:45) /KLanMacedonia/
Klan Macedonia

The author Klan Macedonia