close
Rajoni

MALI I ZI: MBYLLEN LOKALET EDHE NË 5 QYTETE TJERA

Crna Gora još bez oboljelih, no zatvara međunarodni putnički promet

Objektet hotelierike në Budvë, Cetinë, Kollashin, Ulqin dhe Zhablak nga e Hëna do të mbyllen për shkak të përkeqësimit të situatës epidemiologjike në këto Komuna, ka publikuar ISHP-ja në Podgoricë.

Shkalla e infektimit me COVID-19 në këto komuna është mbi 800 në 100.000 banorë, me cka automatikisht kalojnë në grupin e komunave, të cilët nga e Hëna do të zbatohen masa më rigoroze anti-epidemike që do të zgjasin 14 ditë.

Sipas rregullave të reja, ndalohet grupimi në ndërtesat banesore të personave që nuk janë anëtarë të një familjeje – njoftojnë mediat malazeze. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia