close
Top LajmeVendi

Maqedonia një ndër vendet më të lira për të jetuar (Lista)

Regjistrimi-i-popullsise

Portali i famshëm Numbeo ka përditësuar listën vjetore të vendeve më të shtrenjta dhe më të lira për të jetuar në botë. Si erdhën ata me listën? Ata llogaritën kostot e strehimit, veshjeve, ushqimit, transportit, veshjeve, internetit, shërbimeve, gjërave ushqimore.

Në këtë listë e gjithsej 139 vendeve, Maqedonia e Veriut renditet e 118-ta, Kosova renditet e 134-ta, Shqipëria është e 99-ta, Bosnja dhe Hercegovina e 96-ta, Sllovenia është në vendin e 45-të, Kroacia është e 59-ta, Serbia në vendin e 94-të, Mali i Zi i 87-ti.

Lista është përpiluar duke lëvizur nga vendet më të shtrenjta në ato më të lira.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia