close
20220608_172142

Tre ministret nga Shqipëria shpjegojnë përfitimet nga zbatimi i tyre

Nisma e Ballkanit të Hapur do të sjellë sipas ministres së Financave, Delina Ibrahimaj, një menaxhim më të mirë të administratave tatimore dhe politikave monetare për vendet e rajonit dhe kjo si një përgjigje ndaj krizave globale.

Një tjetër marrëveshje e nënshkruar mes qeverive të vendeve të rajonit është ajo e njohjes së diplomave, duke lehtësuar procedurat dhe burokracitë.

Samiti i Ballkanit të Hapur i Ohrit parashikon firmosjen e 4 marrëveshjeve të reja të bashkëpunimit mes vendeve të rajonit si Shqipëria, Mali i Zi, Serbia, Bosnje-Hercegovina dhe Maqedonia e Veriut.

Tv Klan

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia