close
Rajoni

MË 26 NËNTOR MBLEDHJA E PËRBASHKËT E QEVERIVE KOSOVË – SHQIPËRI

kosove-shqiperi

MBLEDHJA E QEVERIVE DO TË MBAHET NË DURRËS, NË FOKUS KATËR PIKA

Më 26 nëntor pritet të mbahet mbledhja e përbashkët e qevrisë së Kosovës dhe Shqipërisë në Durrës.

Janë intensfikuar takimet e ministrive përkatëse dhe ekspertëve të fushave të të dy qeverive  për të finalizuar axhendën e mbedhjes dhe marrëveshjet që do të nënshkruhen në të.

Fokusi kryesor do të jetë në katër fusha.

Gjithashtu është duke u rishikuar zbatimi i marrëveshjeve të deritashme.

Deri më tash janë nënshkruar rreth 150 marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Kosovës e Shqipëri në mbledhjet e përbashkëta që kanë mbajtur dy qeveritë deri më tash./Blerta Dalloshi Berisha/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia