close
Top LajmeVendi

Mickoski për Xhaferin: Turpërohem që e njoh

IMG-20220514-WA0001

Mickoski për Xhaferin thotë seturpërohet që njeh një person të tillë dhe thotë se nëse ka problem me sistemin e tij nervor ka institucione të veçanta që kujdesen për këtë.

“Epo, më vjen turp që e njoh atë njeri që ta them hapur kështu, më vjen turp që kështu më bëri jeta ta takoj atë burrë dhe vërtet nuk arrij ta kuptoj se çfarë e mban Kovaçevskin në vesh të shurdhër dhe sy qorr. duhet të heshtë për atë që ka kapur dhe të durojë këtë turp dhe këtë poshtërim, si personalisht ashtu edhe qytetarët. Sepse fyen nënën e punonjësve që mund të jenë maqedonas që janë shqiptarë, turq, serbë, vllehë, boshnjakë, nuk ka rëndësi, ai kështu shan nënën. Dhe kështu shkoi. as

As përgjegjësia, as askush nuk tha asgjë, as media, duhet ta pranoj, ta vendos në nivel të lartë, nëse një person ka problem me veten dhe me sistemin e tij nervor ka institucione të veçanta që kujdesen për këtë, parlamenti dhe ai. Stafi atje nuk ka një vend ku duhet të trajtohet sistemi nervor. Pra, këtu do të përfundoj ashtu siç kam filluar, më vjen turp që edhe njerëz të tillë i njoh në jetën time për shkak të natyrës së punës sime”, tha Mickoski, deklaroi Mickoski.

 

/KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia