close
Top LajmeVendi

MIJALKOVI BËHET “I GJALLË” PARAQITET NË PROKURORI

329512E8-3AC6-442D-B9CD-52C9F32D85BA

Ish-Shefi I DSK-së, Sasho Mijalkov, pasdite është paraqitur në Prokurori. Në një deklaratë për TV 24, Mijalkovi ka theksuar se ditëve të kaluara ka qenë I izoluar për shkak të temperaturës së lartë.

“Erdha të paraqitem në Prokurori. Kisha temperaturë mbi 40 gradë dhe isha I izoluar me simptoma të koronavirusit. Ditën e djeshme e kam kaluar në izolim. I kërkoj falje të gjithë opinionit për gjithçka që ndodhi. E përsëris edhe një herë se nuk do të arratisem. I kërkoj falje Qeverisë, Kryeministrit, Ministrave – ka thënë Mijalkov në një deklaratë për TV 24. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia