close
Top LajmeVendi

Ministri Sali i bashkangjitet protestës së mjekëve amë

278098546_456546386216625_864889601028724072_n

Ka filluar protesta e mjekëve amë para objektit të  Ministrisë së Shëndetësisë, të cilët kërkojnë tu plotësohen kërkesat e tyre.

Në mesin e mjekëve amë që protestojnë është edhe Ministri i Shëndetësisë Bekim Sali i cili në paraqitjen e tij të fundit tha se protesta është legjitime por jo në kohën e duhur, mirëpo deklaroi se edhe unë do tu bashkangjitem në protestën e tyre.

Sali gjithashtu potencoi se  ”Ata do të jenë të ftuarit e mi sot dhe do të jem i lumtur t’i shoh si grup në protestë”

/KlanMacedonia/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia