close
Top LajmeVendi

Miratohet Informacioni për vërtetimin e sjelljes etike për antarët e Qeverisë dhe bartësve të funksioneve të emëruara publike

Владина-седница-100-дена-Влада-9

Sot, në seancën e 58-të, të Qeverisë me propozim të zëvendëskryetarit të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, përgjegjës për politika të qeverisjes së mirë, Sllavica Gërkovska në seancën e sotme të  Qeverisë është miratuar informacioni për përcaktimin e sjelljes etike për anëtarët e Qeverisë dhe bartësit e funksioneve publike të emëruar nga Qeveria me Kodin për sjellje etike të anëtarëve të Qeverisë dhe bartësve të funksioneve publike të emëruar nga Qeveria.

Ndryshimet në Kodin e Sjelljes Etike të Anëtarëve të Qeverisë dhe Bartësve të Zyrave Publike janë, në pjesën më të madhe, rezultat i vëzhgimeve dhe rekomandimeve të GRECO-s dhe i referohen përmirësimit të angazhimit të qeverisë për sjelljen etike të anëtarëve të qeverisë dhe zyrtarëve të tjerë publikë. të cilët janë të detyruar të punojnë në interes të qytetarëve./KlanMacedonia/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia