close
Top LajmeVendi

MMJPH: NDOTJA E AJRIT – NDËRPRITET PRAGU I ALARMIMIT

Ndotja-e-Ajrit

Sipas të dhënave nga SMASHCA (DAMSKV) më 28.12.2021, koncentrimet mesatare ditore të PM10
janë nën pragun e definuar të alarmit prej 150g/m3
, dhe episodi dy ditë radhazi është ndërprerë në
Shkup – Qendër, Gazi Babë, Lisiçe dhe Rektorat dhe Strumicë.

/KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia