close
009E2996-281F-4A58-B0C6-EA4E3DED15B8

TRE DËNIME ME BURG TË PËRJETSHËM


Për më pak se gjysëm ore gjykata e solli vendimin me çka të akuzuarit në rastin “Monstra” shpallen fajtorë. Të akuzuarit Alil Demirin dhe Afrim Ismailoviqi që ndodhen në arrati, dënohen me burg të përjetshëm, me burg të përjetshëm dënohet edhe Agim Ismailoviqi. Me 9 vite burg dënohet Haki Aziri, ndërsa Fejzi Aziri dënohet me 15 vite burg. Sami Luta është liruar nga akuza. /Klanmacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia