close
Top LajmeVendi

MPB: FLETARREST NDËRKOMBËTAR PËR SASHO MIJALKOVIN

D303FD2F-322E-46BB-84E8-8A1E6C840771

MPB-ja njoftoi se është shpallur fletarrest kombëtar për ish-Shefin e DSK-së, Sasho Mijalkov, kurse Gjykata Penale paradite ka pranuar një kërkesë nga MPB-ja për shpalljen e fletarrestit ndërkombëtar për Sasho Mijalkovin dhe sic njoftohet, menjëherë është miratuar.

Ish-Drejtori i DSK-së, Sasho Mijalkovi, është në arrati prej se policia nuk ka arritur ta gjejë në shtëpinë e tij pas vendimit gjyqësor për paraburgim shtëpiak para aktvendimit për rastin “Target-Fortesa”. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia