close
Top LajmeVendi

MPB: Sanksionohen 188 shoferë për tejkalim të shpejtësisë

IMG-77b822aa890e58ac8f3399b275dcfbc9-V

Gjatë ditës së djeshme (02.04.2022) nga ana e Ministrisë së Punëve të Brendshme është realizuar kontrollim i përforcuar aksional në tërë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për sanksionimin e shoferëve të cilët qarkullojnë me shpejtësi më të madhe nga e lejuara. Gjatë këtij kontrolli janë sanksionuar  188 shoferë, prej të cilëve dhjetë shoferë kanë qarkulluar me shpejtësi mbi 50 km në orë nga shpejtësia e lejuar, kurse tri automjete kanë qarkulluar me shpejtësi mbi 70 km në orë nga shpejtësia e lejuar. Poashtu është konstatuar se 91 shoferë e kanë tejkaluar shpejtësinë në vende të banimit, kurse 97 jashtë vendeve të banimit.

Kontrollimet e përforcuara në trafik do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim.Nga Ministria për Punë të Brendshme  apelojnë deri te qytetarët t’u përmbahen rregullave dhe rregulloreve të trafikut me qëllim të rritjes së sigurisë në rrugë.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia