close
Top LajmeVendi

Muharemi: Sulmet ndaj meje dhe drejtorisë vijnë nga një qendër

ARAFAT-MUAREMI

“TË ZBARDHET RASTI I BASITSJES SË KUNDËRLIGJSHME NË DREJTORINË FINANCIARE

Edhe një kallëzim penal për keqpërdorim të detyrës zyratare ndaj ndaj drejtorit të Policisë Financiare, Arafat Muaremi. Denoncimi në prokurorinë publike për krim të orgnaizuar dhe korrpsion, në Qeveri dhe Ministrinë e Financave është bërë nga një pronar I një autorlarje në Dibër i cili ka deklaruar se është krëcënuar dhe shantazhuar nga drejtori Arafat Muharemi. Por drejtori policisë financiare, Muaremi, kallëzimi penal ndaj tij, është vetëm një vazhdimi i sulmeve ndaj tij dhe Drejtorisë që vijnë nga e njëjta qendër.

“Presim që sulme dhe presione të tilla të vazhdojnë edhe në ditët në vijim, për sa kohë që autoritetet mbikëqyrëse dhe kontrolluese në mënyrë active po punojnë për zbardhjen zhvillimeve të fundit me bastisjet e paligjshme në institucionin tone. Megjithatë, në interes të zbardhjes së së vërtetës, do të përmbahem nga komentet e mëtejshme për sulme dhe skenarë të paramenduar dhe do t’i lë institucionet kompetente të veprojnë sipas kompetencave të tyre” – Arafat Muharemi, drejtor i policisë financiare.

Denoncimi ndaj Muharemit për keqpërodrim të detyrës zyrtare ka bërë një pronar I një autorlarje në Dibër I cili e ka denoncuar këtë të fundit për dhunë dhe shantazh. /KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia