close
Showbiz

Ndalohet nga policia e Maqedonisë , Fero ik nga kufiri me Kosovën

1-70

Më datën 08.04 ka ndodhur një ngjarje në Maqedoninë e Veriut me reperin e mirënjohur shqiptar Fero i cili me një shok që kishte fletarrest ndërkombëtar kishte udhëtuar me veturë me BMW me targa 01-117-SL në veturën e të cilit ndodhej edhe Feronit Shabani i njohur si reperi Fero nga Gjilani i cili ka ikur në kufirin me Kosovën.

”Në rast të kapjes së personit Feronit Shabani i lindur në vitin 1997 nga Gjilani të ndalohet dhe të merret në pyetje.” /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia