close
Top LajmeVendi

Në shtator fillon me punë gjinekologu në Shuto Orizare

viber_image_2022-07-18_11-48-52-472

Më shumë se një vjet gratë dhe vajzat nga Shuto Orizarja nuk kanë gjinekolog amë e për këtë gratë janë të detyruar për të shkuar në komuna tjera në vend. Nga komuna e Shuto Orizares informojnë se më në fund është gjetur gjinekolog i cili do të filloj me punë nga muaji shtator i këtij viti informon KlanM.

13 mijë gra nga Shuto Orizarja enden prej një poliklinikë në tjetër për të bërë kontrolle gjinekologjike. Ndryshe raportet e organizatave joqeveritare tregojnë se numri më i madh i vdekjeve të lehonave është pikërisht nga komuniteti rom. /KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia