close
Vendi

NIS VAKSINIMI NË SALLËN SPORTIVE “BORIS TRAJKOVSKI”

1350C812-D202-4AE5-B100-9E84260C1F98

MSH-ja njofton se nga sot fillon vaksinimi në sallën e vogël të Qendrës Sportive “Boris Trajkovski” në Shkup.

Qytetarët që duan të vaksinohen, këtë mund ta bëjnë pa një termin të caktuar.

Vaksinimi dhe rivaksinimi vazhdon edhe në poliklinikat tjera të Shkupit, si dhe në punktet e vaksinimit gjithandej vendit – thuhet në komunikatën e MSH-së.  /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia