close
Bota

OBSH: JO PËR DOZËN E TRETË, PA U IMUNIZUAR VENDET E PAZHVILLUARA

CAB88535-C8F7-49C6-B484-FDF45795B705

“Nuk është e drejtë t’i japësh dozën e tretë të vaksinës kundër covid njerëzve të shëndetshëm”, kjo është deklarata e lëshuar nga Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH). Në disa vende, shkalla e mbulimit të vaksinimit është vetëm 2% dhe shumica e këtyre vendeve janë në Afrikë”, theksoi drejtori i përgjithshëm i organizatës ndërkombëtare. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia