close
Top LajmeVendi

Osmani: Si aleat kredibil i NATO-s mbetemi të përkushtuar në mbrojtje të prosperitetit demokratik

277676299_538321594315833_3199567954082386084_n

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani ka njoftuar se ndëresa e MPJ-së është ndriçuar me ngjyrat e Aleacës në prag të shënimit të 73 vjetorit të temelimit të NATO-së.

Në prag të ditës së NATO-s, së bashku me institucionet tjera qeveritare e ndriçuam ndërtesën e MPJ-së me ngjyrat e Aleancës, me qëllim shënimim e 73 vjetorit të themelimit të NATO-s.
 Së bashku me 29 aleatët e tjerë qëndrojmë të bashkuar dhe të vendosur në përcaktimin për ruajtjen e sigurisë euroatlantike, veçanarisht në kontekst të sfidave aktuale të sigurisë
Si aleat kredibil i NATO-s, mbetemi të përkushtuar në krijimin e vendimeve domethënëse dhe angazhohemi për
mbrojtje të paqes, sigurisë, lirisë dhe prosperitetit demokratik, ka shkruar Osmani.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia