close
Vendi

Osmani takim pune me Majlinda Bregun

277748803_539421280872531_930037902079899713_n
Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani ka zhvilluar takim pune me Sekretaren e Përgjithshme të Këshillit për Bashkëpunim Rajonal, Majlinda Bregu.
Siç potencon Osmani theks të veçantë në takim i është vën dosjes së Maqedonisë së Veriut dhe asaj të Shqipërisë, gjithashtu është folur edhe rreth ndikimit të luftës në Ukrainë dhe stabilitetitn dhe sigurinë e rajonit.
Integrimi evropian i vendeve të Ballkanit Perëndimor, me theks të veçantë në dosjen e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë dhe ndikimi i luftës në Ukrainë mbi stabilitetin dhe sigurinë e rajonit.
Bashkëpunimi rajonal dhe aktivitetet në kuadër të RCC- plani ekonomik investues për Ballkanin Perëndimor, transformimi socio-ekonomik i rajonit dhe veçanarisht për Agjendën e Gjelbër në Ballkanin Perëndimor, ka shkruar Osmani.
/KlanMacedonia/
Klan Macedonia

The author Klan Macedonia