close
Top LajmeVendi

“PARCELAT VODNO”-SHTYHET GJYKIMI MIJALLKOV POZITIV NË COVID-19

mijalkovfacza-304217-327882-330182

Sot në Gjykatën Penale është shtyrë seanca për rastin “Parcelat në Vodno”përshkak të mungesës të akuzuarit Sasho Mijallkov.Ish-drejtori i Drejtorisë së Sigurisë dhe Kundërzbulimit, Sasho Mijalkov ka rezultuar pozitiv në Covid-19,bashkë me të pozitiv janë edhe avokatët e tij .Në izolim do të qëndrojnë nga dhjetë deri  20 ditë varësisht a do të paraqesin simptoma.Seanca tjetër për këtë rast është caktuar me 24 janar.Rastin e udhëheq Gjygjtari Ilija Trpkov .

Kjo është seanca e parë pas lirimit të Mijallkovit nga paraburgimi me garanci prej 11 milionë eurosh.

/KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia