close
Top LajmeVendi

PARLAMENT: BISEDIME APO AKTI I VOTIMIT!?

kuvendi-maqedoni

Në Parlamentin e Maqedonisë pritet të votohen ndryshimet kushtetuese. Seanca ishte caktuar të fillonte në ora 12:00, sipas informacioneve të fundit do të fillojë në ora 15:00. Në ndërtesën e Kuvendit janë të pranishëm numri më i madh i deputetëve si dhe Kryeministri Zaev. Informacionet jozyrtare nga Kuvendi flasin se edhe deputetët e LSDM-së kanë hequr dorë nga diskutimet kështuqë do të shkohet direkt në aktin e votimit… Klan Maqedoni po ndjek për së afërmi zhvillimet në Kanalin e Kuvendit.

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia