close
Vendi

PARTIA DEMOKRATIKE E TURQVE MBAN KONGRESIN E DHJETË

B133621D-4228-484C-A453-2AA349ED901C

BEJXHAN ILJAS KANDIDATI I VETËM PËR KRYETAR


Partia Demokratike e Turqve po mban kongresin e dhjetë të rregullt të partisë ku do të zgjedhën organet e reja të partisë dhe kryetari. Kandidat i vetëm për kryetar është kryetar aktual i partisë, Bejxhan Iljas. Në kongresin që po mbahet në Shkup ishin të ftuar përfaqësues të partive më të mëdha në vend, si dhe përfaqësues të AK partisë turke.

BEJXHAN ILJAS, KRYETAR I PDT-së

-Si Kryetar i Partisë demokratike të turqve dhe si kandidat për Kryetar, jam shumë i gëzuar që po e shoh këtë atmosferë këtu sot. Janë prezent 330 delegat nga të gjitha vendet të shtetit tonë.
-Kongresi i 10 i partisë nuk është rastësi, Partia Demokratike e turqve gëzon besim të madh tek popullata turke.

/KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia