close
Vendi

Për vozitje të shpejtë shqiptohen 202 sanksione

regjim-i-posacem-komunikacioni-ne-rrugen-maqedonia-per-shkak-xhirimit-te-nje-filmi_5f797881169d6.jpeg-750×430

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (17.05.2022) ka kryer kontroll të intensifikuar aksionar në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për sanksionimin e automjeteve që lëvizin me shpejtësi më të madhe se e lejuara, me 202 drejtues mjetesh të sanksionuar.

Gjashtë prej tyre lëviznin me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se e lejuar dhe dy automjete me mbi 70 kilometra në orë më shumë se e lejuar. Kështu, 104 drejtues mjetesh e kanë tejkaluar shpejtësinë në vend të banuar, kurse 98 në vend të banuar.

Aksionet e intensifikuara të kontrolleve vazhdojnë edhe në ditët në vijim.

U bëjmë thirrje të gjithë pjesëmarrësve në trafik që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit dhe të kontribuojmë së bashku për rrugë më të sigurta.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia