close
Vendi

Pesë persona arrestohen nga policia në një koncert në Shkup, u gjendet drogë

arrestohet-tre-t-euml-dyshuar-p-euml-r-posedim-t-euml-substancave-narkotike_hd-780×439

Me datën 14/15.05.2022 nga ana e zyrtarëve policorë të Njësitit për tregti të kundërligjshme në SPB Shkup, në bashkëpunim me zyrtarë policorë nga Njësiti policor për intervenim në SPB Shkup gjatë kontrollit në një objekt në zonën e Qendrës, ku është shfaqur muzikë. u mbajt koncerti, pesë persona u privuan nga liria.

Kështu, te BM (45), AS (26), të dy nga Shkupi dhe VM (27) nga Republika e Kosovës u gjet marihuanë, si dhe te D.N (23) një grimcues marihuane, si dhe një lëndë pluhuri iu gjet M.A.(23).

Personat janë ndaluar në komisariat dhe pas dokumentimit të rastit ndaj tyre do të bëhet kallëzimi sipas nenit 215 të Kodit Penal, transmeton KlanMacedonia.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia