close
Vendi

Prej sot sektori publik në grevë të përgjithshme

LSM-780×439-1-696×392

Të punësuarit në sektorin publik prej sot janë në grevë të përgjithshme, pasi në takimin e djeshëm, Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë dhe përfaqësuesit e Qeverisë nuk arritën të merren vesh për rritjen e rrogave.

Protesta e LSM-së do të fillojë në orën 10 para Kuvendit dhe do të zgjasë deri në orën 14. Për këtë arsye, do të ketë edhe regjim të posaçëm të komunikacionit.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia