close
Rajoni

Prishtinë: Mbahet parada e gjashtë e krenarisë

0ff60000-0aff-0242-4463-08da4a09c558_w1023_r1_s

MOTOJA “EDHE N’SHTET EDHE N’FAMILJE”
Për vitin e gjashtë me radhë,  është mbajtur në Prishtinë Parada e Krenarisë që ka për synim promovimin e të drejtave të komunitetit LGBTI.

Në këtë paradë kishte edhe mysafir nga vende të ndryshme të botës.

Jam nga Gjeneva, kam ardhur këtu me të dashurin tim për të përkrahur komunitetim tim këtu në Kosovë LGBTI- posaqërisht ata që i përfaqësoj unë, transgjinorët.

Në pëkrahje ishin edhe përfaqësues të partive politike si dhe ambasadave të akredituara në Kosovë.

JEFF HOVENIER- AMBASADOR AMERIKAN NË KOSOVË
Të drejtat e komunitetit LGBTI  janë të drejta të njeriut.

Nuk mungoi as përkrahja nga artistët e Kosovës.

AURITA AGUSHI- AKTORE

Muaj më parë Parlamenti i Kosovës nuk e kaloi Projektkodin Civil përmes të cilit nuk ndalohen martesat e gjinisë së njejtë./KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia