close
BotaKuriozitet

PRODHOHET VEZA E PARË VEGJETARIANE NË ZVICËR

image.jpg

Mbërrin në treg veza e parë vegane, por edhe e para që lind para pulës dhe pa pulën. Është një kompozim me ujë, proteina soje, niseshte, fibra misri, vaj, ngjyrues e përbërës të tjerë vegjetale, e laboratori ka gjetur formulën për të riprodhuar një produkt kaq të konsumueshëm.

Është kolosi zviceran Migros që e ka hedhur në treg vezën e parë për vegjetarianë, duke e quajtur V-Love The Boiled dhe në dukje është identike me produktin që ne marrim nga pula. Veza është krijuar dhe prodhohet në Zvicër, është e zier, dhe sipas ekipit shkencor ka jo vetëm pamjen por edhe vlera ushqyese si ato të vezëve natyrale, por në këtë rast me përbërje vegjetale.

Klan News

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia