close
Ekonomi

PROGRAMI IPA: KRIJOHET RRJETI I BIZNESIT STRUMICË-­KËRÇOVË-­KUKUSH  

IPA-Fondet-780×439

 

Përmes programit IPA për bashkëpunim ndërkufitar mes Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Greqisë filloi zbatimi i projektit “rrjeti i biznesit Strumicë- ­Kërçovë­-Kukush”

Qëllimi është krijimi i mjedisit të volitshëm afarist për qëndrueshmëri ekonomike në rajonin ndërkufitar, për të cilën do të sigurohen 238.000 euro.

Në suaza të projektit është shpallur thirrje publike për zgjedhje të ekipit projektues i cili do të kyçet në realizimin e projektit.

“Me projektin parashikohet realizim i më shumë aktiviteteve të cilët do të kenë për qëllim përforcim i kapaciteteve në sektorin e biznesit, rrjetizim të firmave nga rajoni i Strumicës, Kërçovës, Polikastro

dhe Kukush si dhe promovimi i tyre përmes organizimit të panaireve të përbashkëta, trajnimeve dhe ngjarjeve të tjera publike. /Agjencitë/

 

 

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia