close
EkonomiVendi

QEVERIA: 14.9 MILIONË DENARË PROJEKTE INFRASTRUKTURORE PËR ROMËT

dekada-na-romite-2016-1

Me propozim të Ministrisë për Transport dhe Lidhje, Qeveria miratoi vendimin për shpërndarjen e mjeteve nga Buxheti I RMV-së për vitin 2021 për mbështetje të implementimit të Dekadës dhe Strategjisë për Romët.

Me 14.9 milionë denarë të parashikuar për këtë program do të financohen më shumë projekte të infrastrukturës në bashkësitë rome në Kriva Pallankë, Kavadar, Prilep, Koçanë, Rankovcë, Dellçevë dhe Shuto Orizarë./KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia