close
Vendi

QEVERIA: NUMRI EVROPIAN 112 PËR THIRRJE URGJENTE EDHE NË RMV

12DEA697-5E1D-4764-B572-10CC361F0B52

Qeveria në senacnë e 75-të ka vërtetuat tekstin e Propozimligit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për menaxhim me kriza që parashikon harmonizimin me realizimin e projektit dhe implementimin e filluar të numrit evropian për thirrje urgjente në Maqedoni, E – 112.

Implementimi I këtij projekti, sic njofton KlanM, ka për qëllim përgjigjen efikas dhe të plotë gjatë thirrjeve në rast të rreziqeve ose fatkeqësive tjera në gjithë territorin e RMV-së për ofrimin urgjent të ndihmës ose reagimin lidhur me rrezikun e denoncuar, nga ana e Qendrës për Menaxhim me kriza. /KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia