close
Top LajmeVendi

QEVERIA: QARKULLIM I LIRË I INFORMACIONEVE PËR LIDHJE DIGJITALE TË BALLKANIT PERËNDIMOR

vlada

Qeveria e RMV-së në seancën e 110-të, ka shqyrtuar dhe ka miratuar Informacionin për negociatat e realizuara për qarkullim të lirë të të dhënave dhe për Ballkan Perëndimor interoperativ për integrimin digjital në rajon.

Për këtë qëllim, sic thuhet në komunikatë, Qeveria ka pranuar tekstet e harmonizuara të deklaratëve për qarkullim të lirë të të dhënave për interoperabilitet që të fillojnë aktivitetet dhe nismat e përbashkëta drejt përforcimit të bashkëpunimit rajonal me integrimin digjital në mënyrë të sigurtë./KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia