close
Top LajmeVendi

QEVERIA: TEST PCR PËR SHTETASIT E KOSOVËS, SERBISË, B e H DHE MALIT TË ZI

kufi-maqedoni

Qe

veria e Maqedonisë së Veriut në seancën e 75-të, ka miratuar plotësimin e Vendimit për masa për parandalimin dhe përhapjen e COVID-19, me të cilin nga shtetasit e Kosovës, Serbisë, Malit të Zi dhe Bosnjë e Hercegovinës gjatë hyrjes në vendkalimin kufitar në territorin e RMV-së, do të kërkohet që në mënyrë obligative të paraqesin konfirmim mjekësor me test negativ RT PCR SARS-CoV-2, të bërë 72 orë para hyrjes dhe të paraqesin deklaratë me të dhëna personale për vendqëndrimin dhe periudhën kohore të qëndrimit.

Plotësimi i këtij vendimi hyn në fuqi më 10 Korrik – E Enjte.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia