close
Top LajmeVendi

Qyteti i Shkupit me njoftim: Drejtorit të NTP Shkup Ivan Ilievski i ka kaluar mandati

transporti

Qyteti i Shkupit ka njoftuar përmes një komunikatë në të cilën thotë se ushtruesit të detyrës së drejtorit aktual të Ndërmarrjes për Transport Publik, Ivan Ilievski, i ka përfunduar mandati si ud. drejtor dhe se në rrjedhë është pocedura për zgjedhjen dhe emërimin e një u.d të ri. Drejtori i NPT-së.

“Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danela Arsovska, e falënderoi drejtorin aktual për bashkëpunimin profesional në Ndërmarrjen e Transportit Publik, të cilin e ka trashëguar me borxhe të mëdha miliona dhe që përkundër gjendjes së keqe të ndërmarrjes publike me menaxhimin e mirë dhe të përkushtuar. punë, kompania e lë në një mjedis të mirë organizativ, zgjidh një sërë problemesh si të qytetarëve ashtu edhe të punonjësve”, thuhet në njoftim e Qytetit të Shkupit.

/KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia