close
Rajoni

Rama: Produktet shqiptare t’i eksportojmë edhe në tregjet jashtë BE

ediramm

Kryeministri: Të krijojmë listën me produktet shqiptare që eksportohen, qeveria do i promovojë

Kryeministri Edi Rama ka vizituar panairin e Bujqësisë të mbajtur në Tiranë, ku ka takuar fermerët dhe eksportuesit të produkteve shqiptare.

Rama tha se qeveria po punon për krijimin e një liste për të gjitha produktet shqiptare që eksportohen, teksa theksoi se po shihet mundësia për krijimin e bashkëpunimit dhe me tregjet ndërkombëtare jashtë Bashkimit Euroian.

Kryeministri thotë se fale mbështetjes së qeverisë janë rritur prodhimet dhe eksportet shqiptare.

Qeveria deklaron se fondi për mbështetjen e bujqësisë në vendin tonë është 3.7 miliardë lekë, ndërsa në mënyrë të drejtpërdrejtë qeveria po ndihmon rreth 50 mijë fermerë duke shpërndarë 12 milionë litra naftë.

Klan News

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia