close
Vendi

RASTI “FORTESA”: DHE I DYSHUAR, EDHE I AVANCUAR

132890292

 

Njëri nga të dyshuarit në rastin “Fortesa” Toni Jakimovski shefi i kabinetit të drejtorit të më parshëm të kundërzbulimit Sasho Mijalkov fitoi një avancim në karrierë. Ai është emëruar drejtor i Përgjithshëm i Qendrës Juglindore Evropiane për zbatimin e ligjit, qendër kjo ndërkombëtare për të luftuar kriminalitetin, përfshirë këtu edhe kriminalitetin e organizuar në Evropën Juglindore.

Jakimovski është njëri nga 56 personat e amnistuar që u gjetë në listën e faljeve kolektive të presdidentit Gjorge Ivanov. /TvArt/

 

 

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia