close
Top LajmeVendi

RASTI ‘MONSTRA’: GJYKIMI KTHEHET NGA FILLIMI

Screenshot_6

Arsyeja është ndërrimi i gjykatëses porote


Për shkak të ndërrimit të gjykatëses porote, mandati i së cilës skadon në mars, por edhe dorëheqja e porotës. Procesi gjyqësor për rastin “Monstra” për të tretën herë do të nis nga fillimi. Bëhet fjalë për Këshillin e njëjtë gjyqësor që gjykon edhe në rastin TNT.

Gjykata tashmë ka caktuar gjykatëse të re porote. Për shkak të ndryshimeve në procesin gjyqësor, gjykimi do të nis nga fillimi, por në këtë rast vetëm formalisht.

Pala Mbrojtëse dhe Prokuroria ranë dakord që të mos thërrasin dëshmitarët që tashmë kanë dëshmuar, por që gjithçka që tashmë është nxjerrë nga seancat gjyqësore të futen në procesverbalin e ri, dhe gjykimi të vazhdon prej atje ku ka mbetur. /Klan Macedonia/

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia