close
Top LajmeVendi

Rasti ”Toplik” , sot pritet të shpallet aktgjykimi

груевски-и-јанакиески

Në Gjykatën Themelore Penale – Shkup sot do të shpallet aktgjykimi për rastin “Toplik”, në të cilin i akuzuari i parë është ish-ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Mile Janakieski.

Për rastin në fjalë akuzohen edhe pesë persona të tjerë nga Ministria e Transportit dhe Lidhjeve.

Ata ishin anëtarë të Komisionit për Tender Publik, edhe ata akuzohen për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia