close
Top LajmeVendi

Regjim i posaqëm trafiku në Qytetin e Shkupit me (25.06.2022) e shtunë

Shkupi-rruget-policia-780×439-1
MInisitria për punë të Brendshme njoftonë se mëe 25.06.2022 e shtunë përshkak të mbajtjes së Paradës së Krenarisë do të mirren masa për regjim të veqantë të qarkullimit rrugor në pjesën qendrore të Qytetit të Shkupit
Gjatë lëvizjes (nëse është e nevojshme) për qarkullim do të mbyllet rruga 11-ti Oktomvri, rruga Dimitrie Çupovski, rruga Vasil Glavinov, Blv.VMRO, Blv.Ilinden, “Aminta III”,dhe Rruga 1732.

MPB apelon deri te të gjithë qytetarët pjeswmarrës në trafik që ti përmbahen respektojnë urdhërat e punonjësve policorë./KLanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia