close
Top LajmeVendi

Renovohet Reparti i Onkologjisë në Klinikën e Pediatrisë Shkup

detska_klinika_01

Pas disa muajsh aktivitete, sot zyrtarisht përfundoi renovimi i Repartit të Onkologjisë në Klinikën e Pediatrisë në Shkup.

Ky repart do të ofrojë kushte më të mira për pacientët, por edhe për prindërit e tyre dhe të gjithë stafin që kujdeset për shërimin e tyre.

Drejtoresha Dr. Aspazija Sofijanova falënderoi partnerët që investuan që ky projekt të bëhet realitet. Sipas saj, aktivitetet e rinovimit jo vetëm që kanë ndryshuar tërësisht pamjen e repartit, por edhe kanë rritur kapacitetet dhe kanë përmirësuar ndjeshëm kushtet për trajtimin dhe trajtimin e pacientëve. Sipas saj heronjtë e vegjël do të kenë mundësi dhe kushte më të mira për të fituar betejën me sëmundjen.

Në promovimin e repartit të rinovuar të onkologjisë ishin të pranishëm edhe ministri Bekim Sali  kryeministri Dimitar Kovaçevski, zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi, , drejtoresha e Klinikës Universitare për sëmundje të fëmijëve, Aspasija Sofijanova dhe kryetari i Bordit të drejtorëve të “Makstil”, Dimitar Cvetkovski.

Reparti i Onkologjisë në Klinikën e Pediatrisë është rinovuar tërësisht me donacion të Makstil.

/KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia