close
Top LajmeVendi

Rexhepi: Evropa mund të mbijetojë edhe pa gazin e Rusisë

fwedcs

Në emisionin Klan Debat , drejtori për resurse energjetike Bajram Rexhepi tha se:

”Gazi natyral po zvogëlohet në gjithë Evropën, gjithë përqindjen më të madhe e ka Rusia , Norvegjia vjen e dyta dhe Algjeria e treta , pastaj tjerat me radhë të cilët furnizojnë me gaz gjithë Evropën.

Në rast të themi se ndalet gazi Rus, atëher ngelen edhe 3 burime tjera ku mund të merr Evropa, dhe mund te mbijetojë.” /KlanMacedonia/

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia