close
Vendi

RIBALANCI I BUXHETIT: KU DO TË SHKOJNË MJETET?

no thumb

Këtë javë Qeveria ka përcaktuar ribalancin e Buxhetit për këtë vit. Zëvendëskryeministri dhe ministëri i Financave ka bërë të ditur se ndryshimet nuk janë të mëdha për nga vëllimi, por  ka folur për rialokime të mjeteve aty ku, sikurse është shprehur ai, e kërkojnë këtë politikat, masat dhe projektet qeveritare, pa i zhvendosur parametrat themelore makroekonomike. Lidhur me këtë Vjollca Aliti bisedoi me analistin e çështjeve ekonomike Visar Ademi dhe fillimisht i kërkoi mendimin për ribalancin e sapopërcaktuar që pritet të përligjet nga Kuvendi.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia