close
Vendi

RMV-ja VOTON PËR PUSHTETIN E RI LOKAL

maqedonia voton

Të drejtë vote në zgjedhjet e sotme kanë rreth 1,8 milion banorë të cilët të drejtën e votës mund ta shfrytëzojnë në 3.480 vendvotime.

Në garë për 80 komunat dhe qytetin e Shkupit janë 299 kandidatë për kryetar komune dhe 10,600 për këshillat komunale./KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia