close
Vendi

RMV: PËR HERË TË PARË VOTIM BIOMETRIK

aparati biometrim

Në të gjitha vendvotimet për herë të parë bëhet edhe identifikim i dyfishtë i votuesve me aparatet për shenjat e gishtave. Nga KSHZ-ja thonë se këto pajisje është e pamundur të manipulohen dhe se tentimet do të paraqiten në organet e rendit. Në të gjithë komisionet komunale ka ekspertë teknik për mënjanimin e pengesave eventuale teknike./KlanMacedonia

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia